Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ στον ΘΩΜΑ ΚΩΤΣΙΑ από εργαζόμενους στα ΕΛ.ΠΕ.Εμείς, πρώην και νυν εργαζόμενοι στα ΕΛ.ΠΕ. συνάδελφοι με τον συνταξιούχο σήμερα Θωμά Κώτσια, καταγγέλλουμε σαν κακόβουλους, άδικους, ψευδέστατους, συκοφαντικούς και απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς του βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργου, εναντίον του πρώην συναδέλφου μας.

Οι προσβλητικότατοι χαρακτηρισμοί του, περί “άεργου”, “επαγγελματία συνδικαλιστή”, “βολεμένου”, “υψηλόμισθου” κ.α. είναι εξοργιστικοί.

Με τον Θωμά Κώτσια συμπορευτήκαμε στα 32 χρόνια εργασίας του στα ΕΛ.ΠΕ. Ο ίδιος εργαζόταν σε καθεστώς βάρδιας, στην καρδιά των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου, ως Χειριστής Μονάδων Παραγωγής, μέχρι την τελευταία ημέρα της συνταξιοδότησης του.

Η στάση ζωής του, το προσωπικό του ήθος, η ανιδιοτελής και μαχητική συνδικαλιστική του δράση δεν υποτάσσονταν σε βολέματα, υψηλομισθίες, καριέρες και ανταλλάγματα.

Η άσκηση των υποχρεώσεων του να μας αντιπροσωπεύει με αδιάλειπτη και συνεχή εκλογή του στα όργανα του Σωματείου μας, χαρακτηριζόταν από ατέλειωτες ώρες και μέρες παρουσίας του και προσφοράς σε όλους τους χώρους δουλειάς των ΕΛ.ΠΕ. πέραν του ωραρίου εργασίας του, σε βάρος της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής. Γεγονός που τον ανέδειξε και τον καταξίωσε όλα αυτά τα χρόνια στην συνείδηση μας, σαν συνδικαλιστικό στέλεχος στον χώρο εργασίας μας.

Τα όσα ισχυριζόμαστε για τον πρώην συνάδελφό μας δηλώνουμε την πρόθεσή μας να τα υποστηρίξουμε και να τα αποδείξουμε όπου χρειαστεί, σαν απάντηση στους κακόβουλους και άδικους χαρακτηρισμούς εναντίον του.


ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Σχόλια

ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟ.

Απευθύνομαι πρώτα στον άνθρωπο και Ευρυτάνα πολιτικό και μετά στον βουλευτή της Ν.Δ. Φίλε Κώστα, Πριν τρεις μήνες με μήνυμά σου προς τους Ευρυτάνες δικαιολόγησες την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσες στην κυβέρνηση Σαμαρά με την προσδοκία και την ελπίδα "να αποδείξει ότι η χώρα μπορεί να αντιμετωπίσει την πολύπλευρη κρίση" όπως χαρακτηριστικά ανέφερες στο μήνυμά σου. Μάλιστα μόνος σου έθεσες καυτά ερωτήματα με πολλά "τι θα γίνει" , που όπως σωστά διαπίστωνες βρίσκονται στα χείλη όλων των πολιτών. Σήμερα, τρεις μήνες μετά, και λίγες μέρες πριν από την κατάθεση για ψήφιση στη βουλή του μοιραίου για το λαό μας τρίτου μνημονίου των μέτρων της καταστροφής, τα περισσότερα από τα ερωτήματα που έθεσες δεν απαντήθηκαν ή απαντήθηκαν με τραγικές συνέπειες για το λαό μας στο στάδιο της εφαρμογής τους. Αν πριν τρείς μήνες αισθάνθηκες την ανάγκη να εξηγήσεις την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσες στην κυβέρνηση, σήμερα πρέπει να ερμηνεύσεις σωστά και να απαντήσεις γιατί οι

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρυτανία.

ΚΑΝΑΚΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΩΤΣΙΑΣ ΘΩΜΑΣ  ΜΠΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Κώδικας δεοντολογίας για τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Η θέσπιση Κώδικα Δεοντολογίας και Επιτροπής Δεοντολογίας προβλέπεται από το Καταστατικό του κόμματος (Μεταβατικές Διατάξεις, ΙΙΙ) και αποτελεί κρίσιμο βήμα για την πιο συλλογική, πιο δημοκρατική και πιο αποτελεσματική λειτουργία του κόμματος, καθώς περιγράφει κανόνες σταθερούς, γνωστούς εκ των προτέρων σε όλους/ες και ίδιους για όλους/ες όσοι/ες προτίθενται να είναι υποψήφιοι/ες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 1. Η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι συλλογική και καθορίζεται από τα κεντρικά όργανα του κόμματος. Κανείς και καμία υποψήφιος/α δεν μπορεί να ακολουθεί τακτικές που έρχονται σε αντίθεση με αυτές τις αποφάσεις ή να έχει συμπεριφορές που τον φέρνουν σε αντίθεση με άλλους/ες υποψήφιους/ες του ΣΥΡΙΖΑ. 2. α) Όλοι/ες οι βουλευτές που εκλέγονται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύονται πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα και όχι στους/στις ίδιους/ες.  β) Όλοι/ες οι βουλευτές είναι υποχρεωμένοι/ες να τηρούν τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων του κ