ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣΚαι τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας. Σε λίγα 24ωρα ανοίγουν οι κάλπες και οι Έλληνες πολίτες, οι πολίτες της Ευρυτανίας, έχουν τώρα τον λόγο. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν αυτοί και να επιλέξουν ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τους ίδιους, τις οικογένειές τους, για την πατρίδα. Το δίλημμα είναι ένα και είναι καθαρό και ξάστερο: Θα συνεχίσουμε στο δρόμο των μνημονίων, της κοινωνικής καταστροφής, της ανεργίας και της φτώχειας; Ή θα επιλέξουμε το δρόμο της ανατροπής, της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής σωτηρίας; 

Αύριο πιθανόν να είναι αργά. ΤΩΡΑ είναι η ώρα να δώσουμε την ευκαιρία στην Αριστερά. Μια ευκαιρία που την αξίζει και η οποία για να είναι αποτελεσματική πρέπει να είναι πλήρης, καθαρή, χωρίς τσιγκουνιές και μισόλογα. ΤΩΡΑ είναι η ώρα για να αναδείξουμε ισχυρό και αυτοδύναμο τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, ΤΩΡΑ είναι η ώρα να εκλέξουμε – για πρώτη φορά βουλευτή στην Ευρυτανία. 

Δεν ζητάμε αυτοδυναμία από μια αλαζονική διάθεση. Δεν ζητάμε λευκή επιταγή ούτε πολύ περισσότερο επιδιώκουμε κανενός είδους ρεβάνς. Αυτό που ζητάμε είναι να μας δώσει ο λαός τη δυνατότητα αλλά και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να φέρουμε σε πέρας ένα τιτάνιο έργο. Ένα έργο που αρχίζει με την ανόρθωση της οικονομίας, την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής, τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και δανειστές μας στην Ευρώπη. 

Θέλουμε να φτιάξουμε μια άλλη Ελλάδα. Με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και κοινωνική προστασία για τους πολλούς και τους αδύναμους. Μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες και δεν θα «τρώει» τα παιδιά της, που θα σέβεται και δεν θα ρίχνει στον «καιάδα» τους ηλικιωμένους. Που θα στηρίζει την οικονομική δραστηριότητα και δεν θα επιτρέπει σε κάθε είδους ολιγάρχες να λυμαίνονται και να λεηλατούν το δημόσιο πλούτο. Που θα ενώνει και δεν θα χωρίζει τους Έλληνες. Αυτά επιδιώκουμε και σε αυτή την προσπάθεια έχουν θέση όλοι οι Έλληνες, όποιο κόμμα και αν ψήφιζαν στο παρελθόν. 

Σε αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο ακούσαμε πολλά. Μας είπαν ψέματα πολλά. Φοβήθηκαν τη λαϊκή κατακραυγή και προσπάθησαν να μας φοβίσουν. Δεν τα κατέφεραν γιατί ποτέ ο φόβος δεν νίκησε την ελπίδα. Και δεν θα τα καταφέρουν ό,τι και αν σκαρφιστούν στις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι τις κάλπες. Στην εκστρατεία του τρόμου και της τεχνητής πόλωσης απαντάμε με τη δύναμη των επιχειρημάτων και με το πείσμα που μας δίνει το δίκιο και η αλήθεια. Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες του φόβου και ψηφίστε με το νού, την καρδιά και την ψυχή. Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά και στα εγγόνια σας και στο μέλλον που τους επιφυλάσσουν τα κόμματα του μνηνονίου και οι υπηρέτες τους. Και εμείς εδώ στην Ευρυτανία έχουμε έναν παραπάνω λόγο να το κάνουμε. 

Η Ευρυτανία της Αντίστασης και των δημοκρατικών αγώνων ήρθε η ώρα να γυρίσει σελίδα. 

Ήρθε η ώρα να γυρίσει την πλάτη στους απόντες από τα προβλήματα του τόπου και σε όσους την κράτησαν καθηλωμένη στη φτώχεια και την υπανάπτυξη. Η Ευρυτανία μπορεί να γίνει νομός - πρότυπο για μια ισορροπημένη οικονομική ανάπτυξη, που δεν θα στηρίζεται μόνο στον τουρισμό των ακριβών σαλέ αλλά και στα πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας στην κτηνοτροφία, τον αγροτουρισμό, τις εξειδικευμένες καλλιέργειες. Έχουμε το σχέδιο, θέλουμε και μπορούμε να το εφαρμόσουμε αρκεί οι πολίτες της Ευρυτανίας να μας δώσουν τη δύναμη και τη δυνατότητα.
 Να επιλέξουν στις εκλογές της Κυριακής την ανατροπή εκλέγοντας κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα και βουλευτή της Αριστεράς στην Ευρυτανία. Αυτή είναι η μόνη ρεαλιστική και ασφαλής επιλογή για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον της πατρίδας μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΕΜΟΤΕΡΑΤΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ.

Λίμνη Κρεμαστών : 50 χρόνια μετά… ένα οδοιπορικό στο χώρο και το χρόνο!